Fri frakt över 500kr     Fria Returer

Välkommen till Sportmoments!

Nu har vi gått live, nu finns vi online och nu efter långa förberedelser börjar äntligen det roliga. Att sätta formen för vad Sportmoments är och för vad det ska bli.

Vi har redan en tanke förstås. Sportmoments är en webshop där Du ska kunna köpa dina träningskläder från dina favoritmärken. Framförallt för löpning och gymträning. Men också för triathlon, crossfit och nya träningsformer som vi inte ens har testat ännu.

Men Sportmoments är inte bara en butik på nätet. Sportmoments är ett begrepp som innefattar allt det vi älskar med vår hobby träning. Ett ”Sportmoment” kan vara att springa milen på nytt pers. Eller att köra ett riktigt grisigt styrketräningspass på ett utegym fast regnet strilar ner. På Sportmoments.se vill vi erbjuda de hjälpmedel som du behöver för att kunna skapa dina egna Sportmoments.

Men butiker och webshoppar finns det ju tretton av på dussinet. Varför en till? Vår ambition är att Sportmoments ska bli mer än bara en webshop. Om man bryter ned namnet kan man säga att ”Sport” är vår butik medan ”Moments” är allt det andra, det där luddiga som vi kan kalla för livsstil. Under Moments kommer man hitta artiklar, här håller våra bloggare till, och här delar vi med oss av våra bästa sportupplevelser. På Moments ska man kunna titta in utan att ha för avsikt att fylla på sin garderob med ytterligare ett nytt träningsplagg.

Vi har förstås stora planer för vad Sportmoments ska bli framöver. Till att börja med kommer vi se till att vara en bra webshop, med bra produkter och med fantastisk service. Vi kommer ha intressanta och roliga bloggar. Vi kommer testa produkter och skriva recensioner. Och vi kommer göra allt för att pressa oss själva till nya Sportmoments.

Välkomna hit!


Sportmoments2014-03-10comments powered by Disqus