Fri frakt över 500kr     Fria Returer

Patrik Mizera

Från stor till stark

En 30-årig tvåbarnspappa som 2013 tog sitt livs beslut. Gick från stor och överviktig till stark och träningsgalen. Mitt i genomförandet av en svensk klassiker 2014 och Ironman 2015.


Erik Danielsson

Brandmansstuderande

Tvåbarnsfar, 34 år. Tränar CrossFit, styrkelyft och tyngdlyftning på ambitiös hobbynivå. Studerar 2015-2017 till brandman genom utbildningen 'Skydd mot olyckor'. Har tävlat i Fitness Five, Chins-SM och Ultimate Athlete.


Jakob Florell

Maradebutant

Den mesta träningen sker i löpspåret i Skatås, men ibland vågar jag mig in på gymmet. Precis klarat av En Svensk Klassiker. Maradebut hösten 2014.

Göteborgsvarvet

Seedningsloppet

Igår var det dags för Göteborgsvarvets seedningslopp. Jag hade två mål med loppet. 1. Att persa på milen 2....


Niclas Carlsson

Ironman

Har tidigare genomfört En Svensk Klassiker, triathlon, marathon och andra lopp. Nu hoppas jag kunna bidra med motivation, blod, svett och tårar i min ironmanträning mot drömmålet att genomföra det tuffaste loppet av alla, en Ironman. Här kan ni läsa om min väg och uppladdning mot Ironman Köpenhamn 2015.


Henrik Gustafsson

Hobbymotionär

Typisk hobbymotionär och en av grundarna av Sportmoments. Ser fram emot att hitta formen under 2014 och utmana mig själv att slå personliga rekord, testa nya träningsformer samt springa några långlopp.