Fri frakt över 500kr     Fria Returer

Om Sportmoments

Sportmoments.se drivs av Sportmoments AB (Org.nr: 556958-0490) och startades 2014.

På Sportmoments.se erbjuder vi sport- och träningskläder för såväl den aktive motionären som den kräsne elitidrottaren. Vi strävar efter att alltid ha ett spännande sortiment av produkter för den typ av träning som utövas av de allra flesta, nämligen löpning och styrketräning. Vi har också produkter för mer nischade träningsformer som vi tycker är intressanta och där det kan vara svårare att hitta riktigt bra träningskläder. Vi ställer höga krav på de leverantörer vi tar in och testar alla produkter själva. Om det är någon produkt som vi anser inte håller måttet kommer vi heller inte att erbjuda den.

Förutom att erbjuda produkter så avser Sportmoments.se även att lyfta fram livsstilen kring träning. Detta gör vi på den delen av sidan som vi kallar Moments. På Moments vill vi ge inspiration och lust till träning och samtidigt hjälpa våra besökare att uppnå sina träningsmål och forma nya drömmar. Vi vill flytta fram våra egna gränser och ta träningen till nästa nivå och hoppas att våra besökare ska inspireras att göra detsamma. På Moments görs detta genom bloggar, artiklar, reportage och bilder som kan förmedla känslan av livsstilen kring tävling och träning.

Vi vill att Sportmoments.se ska fungera som en plats där produkt och livsstil möts. Och de produkter vi erbjuder ska vara ett medel som gör det möjligt att genomföra sin träning och fullfölja sina utmaningar!